Saturday, April 30, 2011

Event: Mad Pride Vilnius / 05 20

MAD PRIDE ||| VILNIUS

THE CERAMIC HOBS [UK]
http://ceramichobs.livejournal.com/
MASSIVE EJACULATION [RU]
http://www.blackpoolshitcore.debilas.net/
RAJFAJH [RU]
http://www.rajfajh.com/
PICHISMO [LT]
http://www.myspace.com/pichismo

2011 05 20
XI20, Vilnius (nežinai kur? PM)
21 val.
Muzika: noise/rock/blackmetal/shitcore
Įėjimas: kaip visad

Facebook'e


THE CERAMIC HOBS

The Ceramic Hobs susikūrė 1985 metais Blackpool, kai DIY kasečių era įkvėpė Simon Morris ir Stephen Lambert. Nuo tada grupė su vis kintančia programa įrašė daugiau nei 30 į kategorijas netelpančių leidinių vinile, CD ir kasetėse skirtingiems pasauliniams leiblams ir
daro gyvus reguliarius pasirodymus Didžiojoje Britanijoje ir nemažoje dalyje Europos. Jų veikla plačiai aprašyta John Robb'so knygoje "Death To Trad Rock"(2009). Keturi grupės muzikantai nemažai laiko praleido psichiatrinėse ligoninėse, pati grupė daugiau nei 10 metų palaiko artimus ryšius su organizacija MAD PRIDE. Naujausias The Ceramic Hobs albumas pavadintas OZ OZ ALICE




MASSIVE EJACULATION

Buvęs profesionalus imtynininkas Phil Monopolka noise pradėjo kurti gūdžiais 1993 - aisiais, kartais padarydamas ir keletą drone, harsh noise pasirodymų. Vėliau jis įsijungė į Mad Pride judėjimą ir grojo įvairiose Europos vietose. Tai darė kartu su C.C.C.C, Smell & Quim, Merzbow, Evil Moisture, Sudden Infant ir kitais, kartais grįždamas prie imtynių - jis netgi vaidino Ebonic Prophet sitcome "Wild Roses Grow".
Massive Ejaculation yra mental shitcore projektas, kurį pradėjo plėtoti nustojęs daryti noise ir atsigręžęs į nepatogią psichiatriją. 2011 metais pradėjo retarded shitnoise grupę Claudia Shitter, kuri seka Monopolkos draugo iš Londono, grojančio pissnoise darbe Litter Shitter, ir iš Glazgo kilusio projekto Kylie Minoise idėjom.
Pačioje grupėj susirinko labiausiai atsilikę noizeriai, kokius tik galima rasti; tai panašu į šiukšliadėžę, pilną radioaktyvių Tromos keršytojų, grojančių gitaromis užsidėjus kepimo pirštines.
Dabar Monopolka gyvena St. Peterburge su žmona, vaiku ir būriu pelėdų.

RAJFAJH

Eklektiškas RAJFAJH (rayfay) buvo sukurtas Dmitry K, prieš tai jam gilinusis labiau į noise/ psychedelic/ industrial muziką. Tarp 1991 ir 1996 grupė grojo black, death-grind metalą, ambientą ir noise-core tarp kitų eksperimentų. RAJFAJH buvo pirmoji Rusijos grupė, padariusi black metal stiliaus įrašų.
1997-2003 RAJFAJH tebeeksperimentavo su sunkiąja muzika, vėliau prisijungus naujai narei stilių padaugėjo, prisidėjo drum 'n' noise black, digital grindcore ir electro black metal, taip atsirado savitas grupės skambesys.
2011 metais bus išleistas albumas "Cult of Cthulhu". Jis paremtas koncertine grupės programa ir pristatys specialią juodmetalio ir ambientinio noise sąjungą.

PICHISMO

vienas seniausių Lietuvos pogrindinių projektų, žymus tuom, kad įvedė dirbtinas kalbas (conlangs) į pasaulinę ekstremalios muzikos sceną. Projektas gimė 1993 metais Ukrainos pietuose, mažame miestelyje vardu Ciurupinskas. Pirmasis studijinis albumas įrašytas Chersone 1993 metų spalį, davė pradžią naujam muzikos stiliui - esperantocore. Nuo to laiko šioje ložėje sugrojo dešimtys žymių muzikantų iš Ukrainos, Rusijos, Baltarusijos, Latvijos ir Lietuvos kūryboje naudodami skirtingas dirbtinas kalbas, tarp kurių volapuk, klingon, toki pona ir kt. PICHISMO diskografijoje 50 leidinių nuo punk iki harsh noise. Šiuo metu tai vieno žmogaus, nepakeičiamo lyderio Glebo Maltsevo projektas.


1 comment:

slava said...

oba oba obababaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.